Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Sivasspor galibiyeti sonrası konuştu: Şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz...

Süper Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında Demir Grup Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Sarı-Kırmızılılar'da Okan Buruk dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Süper Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında Demir Grup Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederken mücadelenin ardından Okan Buruk dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

''ARTIK TEK DÜŞÜNCEMIZ ANKARAGÜCÜ MAÇI''

''Son 3 maçımızı gol yemeden tamamladık. Bu bizim ciddiyetimizi, takım savunmasını nasıl yaptığımızı gösteriyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Artık tek düşüncemiz Ankaragücü maçı. Kazandığımız takdirde şampiyonluğu ilan ediyoruz.''

''KAZANDIĞIMIZ TAKDİRDE ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ''

Oyuncularım 'Mayıslar Bizim' sloganımızı sahada taraftarlarla birlikte gösterdiler. Tek düşüncemiz Ankaragücü maçı, kazandığımız takdirde şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Ligin güçlü takımlarından birisi. Galatasaray camiası bugün de sahadan mutlu ayrılıyor, yüzümüz gülüyor. İnşallah bunu şampiyonluk gülüşü ile tamamlayabiliriz.

''BU SENE OYUNCULAR İÇİN ZORLUK OLDU''

Son 3 maçta, Icardi'nin skora inanılmaz katkısı var. Kerem'in asistleriyle katkısı var. En iyimizi yakaladığımız anlarda, lig arası oldu, Dünya Kupası arası oldu, felaket yaşadık. Çok fazla aranın olduğu, devamlılığı gösteremediğimiz yerler oldu. Bu sene oyuncular için zorluk oldu. Icardi bize çok geç katıldı. İlk yarının ortalarında oynamaya başladı. Şu anda oyuncularımız birbirini çok daha iyi tanıyor. Ne yapacaklarını biliyorlar. Kerem de aynı şekilde. Kerem'in Icardi'ye verdiği paslar dışında Icardi'nin Kerem'e verdiği paslar da var. Bu da Icardi'nin ne kadar kolektif bir oyun oynadığını ortaya koyuyor. Bütün oyuncularımdan memnunum. İnşallah bu birlikte bize şampiyonluğu getirecek.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Sivasspor galibiyeti sonrası konuştu: Şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz... ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.