Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Antalyaspor maçın öncesi konuştu: Psikolojik üstünlüğümüz var...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Sarı-Kırmızılıları'n teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan BurukAntalyaspor maçı öncesi konuştu...

''ÖZGÜVENİMİZ VAR''

"Galatasaray takımının her zaman amacı, sahaya kazanmak için çıkmaktır. Sezon başından beri böyle çıkıyoruz sahaya. Aynı motivasyonumuz sürüyor. Maç öncesi görüntü böyle, inşallah karşılığını alırız. Özgüvenimiz var."

"Son zamanlarda performansı düşüşte olan bir rakibimiz var ama zor bir maç olacağını düşünüyorum."

''PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ VAR...''

"Psikolojik üstünlüğümüz var, bunu devam ettirmek istiyoruz."

"Sürpriz bir ceza var. İnanılmaz sayıda insan, bu atmosferden mahrum edildi. Yaklaşık 30 bin kişiyi futboldan mahrum etmek, insan haklarına aykırı. Hak eden ceza almalı ama herkes aynı kefeye koyulamaz. Bu Avrupa'da yok, ülkemize has bir ceza."

"Kazandıkça, motivasyon artar. Oyuncular birbirine yakınlaşır. Pozitif bir ortam var. Saha dışında olan birliktelik, saha içinde de olması gerekiyor. Kazanarak maçlara çıksak da, diğer maçlar hedefimiz oluyor. Hedefimiz bu maçı kazanmak."

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Antalyaspor maçın öncesi konuştu: Psikolojik üstünlüğümüz var... ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.