Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları!

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray karşılaşmasında galibiyet sarı kırmızılı takımın oldu. Galatasaray taraftarları şampiyonluk kutlamalarına başladı.

Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 

Galatasaray, 34 maç sonunda puanını 82 yaparken en yakın rakibi Fenerbahçe, 34 maç sonunda 77 puanda kaldı. Galatasaray'ın hükmen galip sayılacağı Hatayspor maçı dışında sadece Fenerbahçe maçı kalmış durumda.

Türkiye genelinde şampiyonluk kutlamaları kameralara yansıdı.

İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. İstanbul’da birçok ilçede şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Ellerinde Türk Bayrağı ve Galatasaray bayrağı alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu.

 

 

Galatasarayın şampiyonluğu yurt genelinde coşkuyla kutlandı

 

AFYON

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu. 36. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu elde etti. Galatasaray'ın bu başarısı Afyonkarahisar'daki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü. Kente kutlamalarının adresi Yeşil Yol oldu. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşaleler ile sokağa çıkan yüzlerce taraftar şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı.

 

ARDAHAN

Ardahan’da Kongre Caddesi'nde sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde bayraklarla ve otomobilleriyle konvoy yaparak cadde boyunca tur attılar. Meşaleler yakan taraftarlar, tezahüratlarda bulundu.

ERZURUM

Maçın bitiş düdüğünün ardından taraftarlar Cumhuriyet Caddesinde şampiyonluğu kutladı. Havuzbaşı kent meydanında toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı meşaleler yakarak doyasıya şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

 

Galatasarayın şampiyonluğu yurt genelinde coşkuyla kutlandı

KARS

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, meşaleler yakıp, takımlarının bayraklarıyla şampiyonluk sevincini yaşadı.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaraylı taraftarlar da kutlama yapmak üzere sokaklara döküldü. Bazı taraftarlar araçlarıyla, bazıları da yaya olarak üstlerinde sarı-kırmızı formaları ve ellerinde Galatasaray bayraklarıyla geç saatlere kadar kutlama yaptı. Davul zurna eşliğinde oynayıp, meşaleler yakarak eğlenen taraftarlar nedeniyle şehir içi trafiği kilitlendi.

 

Galatasarayın şampiyonluğu yurt genelinde coşkuyla kutlandı

DİYARBAKIR

Merkez Yenişehir ilçesinde Galatasaray’ın 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu kazanmasıyla Ofis semtinde bir araya gelen yüzlerce taraftar, takımlarının şampiyonluğunu meşaleli yürüyüş ve araçlarla konvoy oluşturarak kutladı. Takımlarının lehine marş söyleyen taraftar, ellerinde Galatasaray bayraklarıyla tezahüratlarda bulundu.

 
Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları! ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.