Galatasaray-St Johnstone maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan turunda 5 Ağustos Perşembe günü İskoç ekibi St Johnstone'u konuk edeceği maçın biletleri satışa çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar kritik randevuya hazırlanırken Başkan Burak Elmas da kulüp efsanesi İlyas Tüfekçi'ye ziyarette bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV'ye 2 maçta da mağlup olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, "Kupa 2"de 5 Ağustos Perşembe günü İskoç ekibi St Johnstone'u konuk edecek.

Türk Telekom Stadyumu bakımda olduğu için PSV maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayan Galatasaray, taraftarıyla hasretini de dindirmişti. Cim Bom'un St. Johnstone maçı da seyircili oynanacak. Yine Başakşehir'de oynanacak maçın biletleri ise 2 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkıyor.

Galatasaray-St Johnstone maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabakanın bilet fiyatlarının 125 ile 750 lira arasında olduğu belirtildi.

Biletlerin "passo.com.tr" adresinden satışa sunulacağı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yer alan Passolig gişelerinin ise sadece maç günü açılacağı aktarıldı.

Geçen sezon kombine sahibi olanlara maça bedelsiz girebilme, 2019-2020 kombinesi, GS Bonus kartı, GSMobile ve GS logolu Passolig kartı bulunan taraftarlara ise öncelikli bilet alma hakkı tanınacağı kaydedildi.

İLYAS TÜFEKÇİ'YE ZİYARET

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığı ile mücadele eden Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından İlyas Tüfekçi'ye ziyarette bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Elmas, Galatasaraylı eski futbolcuya isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma hediye etti.

Galatasaray'ın vefalı bir kulüp olduğunu söyleyen Elmas, "Takımımıza ve kulübümüze uzun yıllar hizmet etmiş küçük dev adamımızı bugün ziyaret ettik. Gerçekten zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Böyle zamanlarda insan kendisini çok yalnız hisseder. Biz de Galatasaray olarak yanında olduğumuzu göstermek istedik. Kendisine yeni formamızı ismi yazılı şekilde teslim ettik. Umarım bu ziyaretimiz kendisine biraz olsun moral vermiştir. Kendisine şifa diliyorum. Sık sık bu ziyaretleri kendisine ve eski sporcularımıza yapmaya devam edeceğiz. Galatasaray vefalı bir kulüptür. Kendisine hizmet edenleri, eski sporcuları asla unutmaz. Bu da Galatasaray'ın çok önemli bir meziyetidir." ifadelerini kullandı.

Galatasaray-St Johnstone maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar? - Resim : 2

Galatasaray-St Johnstone maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi St. Johnstone burak elmas İlyas Tüfekçi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.