Galatasaray, Marcelo Saracchi ile anlaştı!

Galatasaray, ara transferde RB Leipzig'den Marcelo Saracchi ile anlaştı. Uruguaylı oyuncu ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı.

Alman Bild gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın ara transferde anlaştığı ilk isim sol bek oyuncusu Marcelo Saracchi oldu.

Galatasaray, Marcelo Saracchi ile anlaştı!

Sarı-kırmızılılar, 2018'de River Plate'ten 12 milyon euroya Leipzig'e transfer olan; ancak Alman temsilcisinde beklenenin uzağında kalan 21 yaşındaki Uruguaylı ile anlaştı. Galatasaray, Saracchi'yi 1,5 yıllığına kiralayacak. Saracchi'nin gelişinin ardından Nagatomo'yla yolların ayrılması bekleniyor.

Uruguay Milli Takımı'nda oynamak isteyen ve bu nedenle forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak isteyen Saracchi, milli takım formasını 4 kez giydi. 1.72 boyundaki Saracchi, Leipzig ile de bu sezon 7 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti.

Galatasaray, Marcelo Saracchi ile anlaştı! ile ilgili etiketler Galatasaray Uruguay Nagatomo Marcelo Saracchi sol bek Uruguaylı leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.