Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor

Hücum hattında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı ekipte kadroya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken flaş biri isim Aslan'ın gündemine geldi. Galatasaray'ın Tottenham Hotspur forması giyen Lucas Moura'ya teklif sunduğu ve yıldız ismi kiralamak istediği belirtildi. Transferde son detayların görüşüldüğü ve sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar....

Süper Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında hücumda çok büyük bir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün kötü performansı sonrası kanat bölgesini takviye etmek için düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar gündemine dünyaca ünlü bir yıldızı aldı.

Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor

TEMASA GEÇİLDİ

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura için girişimlere başladı. Gelen bilgilere göre Galatasaray hem oyuncuyla hem de İngiliz kulübüyle temas sağladı.

Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor - Resim : 2

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Sarı-Kırmızılılar'ın 2024 yılına kadar sözleşmesi bululan Lucas Moura için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Bu sezon teknik direktör Antonio Conte'nin planlarında yer almayan oyuncu, Premier Lig'de 2 maçta sadece 12 dakika süre alabildi.

Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Lucas Moura her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor.

Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor - Resim : 3

LUCAS MOURA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Lucas Moura 13 Ağustos 1992 tarihinde Brezilya'da dünyaya geldi. Futbola, 1999 yılında Juventus alt yapısında başladı. 2002 yılında Corinthians forması giymeye başladı. 2005-2010 yılları arasında São Paulo'da oynadı. 2013 tarihinde 4,5 yıllığına 40 milyon euro bonservis bedeliyle Paris Saint-Germain takımına transfer oldu. 2018 yılında Tottenham Hotspur forması giymeye başladı.

Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor - Resim : 4

LUCAS MOURA'NIN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Lucas ayrıca Brezilya millî futbol takımının formasını giymektedir. Millî formayı 35 kez terletmiş, 4 gol atmıştır.

 

 

 

Galatasaray Lucas Moura'yı bitirmek üzere! Sarı-kırmızılılar transferi açıklamaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer lucas moura tottenham hotspur kimdir nereli kaç yaşında Hangi takımlarda oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.