Galatasaray -İstanbulspor maçını kaç bin biletli kişi seyredecek?

Galatasaray İstanbulspor hazırlık maçı için artık nefesler tutulmuş durumda. Lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak geçirmek isteyen iki takımı zorlu mücadelede kozları paylaşacak. Peki, Galatasaray-İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Karşılaşmayı seyredecek biletli seyirci sayısı belli oldu?

Süper Lig'de 7. haftayı averajla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, lige verilen milli arada ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor'la karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Peki, futbolseverlerin şimdiden merakla beklediği Galatasaray-İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, hangi gün oynanacak?

GALATASARAY - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - İstanbulspor maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Maç D SMART VE D SMART GO'da naklen canlı yayınlanacak. TRT Spor'un haberine göre; NEF Stadı'nda oynanacak maçı 45 bin biletli seyirci takip edecek.

Galatasaray -İstanbulspor maçını kaç bin biletli kişi seyredecek? ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.