FOX TV'nin reyting canavarı dizisi Mahkum ettiler! Erken final iddiaları gündemde...

İlk sezonundan itibaren reyting rekorları kıran FOX TV dizilerinden Mahkum’a final yolu göründü. Erken final iddiaları gündeme gelen dizide neler olabileceği ise ekran başındakiler tarafından yakından takip edilmekte.

İlk sezonda beklenilen aksine oldukça beğenilen Mahkum dizisi ikinci sezonunda da beklenen ilgiyi görememiş ve hayranlarını oldukça üzmüştü. Hatta yaz döneminde senaryo anlamında çok büyük değişim yaşanması herkesi şaşırtmıştı.

Gerçekten de dizinin ikinci sezon hikayesi çok büyük farka uğramıştı. Uğraş Güneş senaryoda yaptığı değişimlerle izleyicileri etkilemek istese de bir sonuca varamamıştı. Diziye yeni katılan; Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü az da olsa izleyenleri sevindirmişti.

FOX TV'nin reyting canavarı dizisi Mahkum ettiler! Erken final iddiaları gündemde...

Ancak tüm çabalara rağmen orijinal hikayenin de sona ermesi Mahkum dizisinin reytingleri alt üst etti. İkinci sezonda çok etkili olacağı beklentisi de tarihe karıştı. Dizi ilk 10 program arasına bile giremedi.

FOX TV'nin reyting canavarı dizisi Mahkum ettiler! Erken final iddiaları gündemde... - Resim : 2

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun etkili performansları bile Mahkum dizisini kurtarmaya yetmedi. Hatta bir ara reytingler çift haneli oranlara kadar yükselse de Mahkum için erken final iddiaları gündeme geldi.

FOX TV'nin reyting canavarı dizisi Mahkum ettiler! Erken final iddiaları gündemde... ile ilgili etiketler Fox TV mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.