Ford'dan binek araçlarda indirim desteği devam ediyor! Fiesta, Focus, Kuga modellerinde son fırsat olabilir!

Ford binek araçlarda Ocak ayına özel indirim desteği devam ediyor. Avantajlı fiyatlardan yararlanmak ve indirim desteği almak için acele edin! Ford’dan yeni indirim kararı…

Dünyanın lider otomobil markalarından biri olan Ford, Türkiye’de binek otomobillerin satışında Ocak ayına özel indirim kararı almıştı. 31 Ocak itibariyle son fırsatlardan yararlanmak isteyenler Ford yetkili satıcılarına akın etmeye başladı.

Ford’dan gelen bir diğer haber ise elektrikli araçlarda da indirime gidilme kararı oldu. Elektrikli otomobili Mustang Mach – E’nin rekabetçiliğini ve müşteriler için erişilebilirliğini artırmak amacıyla üretim artışına ve fiyatlarda da indirime gidileceğini açıklaması gündem oldu.

FORD BİNEK ARAÇLARDA İNDİRİM DESTEĞİ!

Ford’un sevilen binek araçları Focus, Fiesta, Kuga, Puma ve Ecosport modellerinde bu aya özel peşin alım indirimi desteği sunulmaya devam ediyor. Türkiye’de son dönemde artan fiyatlar nedeniyle birçok yeni kampanya duyuran markalardan biri olan Ford, Ocak ayının son gününde de kampanyasına devam ediyor.

Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km Ford binek araç satın alımlarında geçerli tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek yüzde 2 peşin alım indirimi desteği sağlanacak. Şubat ayı itibariyle yeni kampanyalarını ve güncel fiyatlarını duyurması beklenen Ford’un peşin alıma özel indirim fırsatı ise dikkat çekiyor.

FORD 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Ford'dan binek araçlarda indirim desteği devam ediyor! Fiesta, Focus, Kuga modellerinde son fırsat olabilir!

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarından olan Ford, Fiesta ve Focus modelleri başta olmak üzere sevilen pek çok binek araçta özel indirim fırsatlarını ve güncel fiyatlarını duyurdu. 31 Ocak itibariye sona ermesi beklenen kampanyalar ve fiyatlar Şubat ayında yenilenecek. Ford 2023 Ocak ayı güncel fiyat listesi ise kısaca şöyle:

  • Ford Yeni Fiesta Style Hatchback 1.1 L Ti – VCT 75 PS – 607.300 TL
  • Ford Yeni Focus Trend X Sedan 1.5 L Ti – VCT 123 PS – 846.800 TL
  • Ford Puma Style 1.0 L EcoBoost 95 PS – 787.200 TL
  • Ford Kuga Style SUV 1.5 L EcoBoost – 1.076.000 TL
  • Ford EcoSport Style SUV 1.0 L EcoBoost 125 PS – 695.800 TL
Ford'dan binek araçlarda indirim desteği devam ediyor! Fiesta, Focus, Kuga modellerinde son fırsat olabilir! ile ilgili etiketler Ford Araç indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.