Fırat Aydınus kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Asıl mesleği ne?

Fırat Aydınus kimdir? Yılbaşı akşamı yayınlanacak O Ses Türkiye'nin birbirinden ünlü konukları dikkat çekiyor. Hakem Fırat Aydınus'un performası akşama damga vurmayı başarıyor. Yeşil sahalar dışında ilk kez görülen Aydınus hakkında merak edilenleri sizler için araşırdık. Fırat Aydınus'un performansını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Fırat Aydınus kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde..

Fırat Aydınus kimdir? Yeşil sahalar dışında ilk kez görülen Aydınus hakkında merak edilenleri sizler için araşırdık. Fırat Aydınus'un performansını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Yılbaşı akşamı yayınlanacak O Ses Türkiye'nin birbirinden ünlü konukları dikkat çekiyor. Hakem Fırat Aydınus'un performası akşama damga vurmayı başarıyor. İşte Fırat Aydınus kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde..

FIRAT AYDINUS KİMDİR?

5 Ekim 1973 (45 yaşında) İstanbul doğumlu olan Fırat Aydınus, hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. 2006 -2014 yılları arasında FIFA hakemi de olan Aydınus, Süper Lig’de önemli karşılaşmalarda çaldığı düdüklerle dikkatleri üzerine çekmişti. Asıl mesleği mühendislik olan Aydınus, hakemlik kariyerindeki gelişmeler sonrası tamamıyla bu alana yöneldi.

18 Ekim 2018 tarihi itibariyle kariyerinde 87 kez penaltı veren Aydınus, düdük çaldığı karşılaşmalarda toplamda bin 613 kez sarı kartına ve 74 kez kırmızı kartına başvurdu. Aydınus’un kariyerinde en çok yönettiği karşılaşma türü ise 284 ile Süper Lig karşılaşması oldu.

Fırat Aydınus kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Asıl mesleği ne? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yılbaşı Fırat Aydınus fırat aydınus kimdir fırat aydınus nereli meslek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.