Feyza Aktan: 'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım!

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, oğlu Kuzey'i 4. yaş gününde kendisinden kaçırdığını öne süre Deniz'in söylemlerine yanıt olarak, "Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım. Cevap hakkı doğduğu için en kısa sürede ayrıntıları sizlerle paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasındaki sular durulmuyor. Önceki gün oğlu Kuzey'in 4. yaş gününde kendisinden kaçırıldığını dile getiren Deniz'e yanıt geldi. Aktan, konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yaptı.

Feyza Aktan: 'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım!

"ZALİM ANNE' SIFATINDAN SIKILDIM. BU KARARIN NEDENLERİNİ CEVAP HAKKIM DOĞDUĞU İÇİN EN KISA ZAMANDA SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM"

"Bu bir kaçma ya da kaçırma eylemi değil, yapılan onca haksızlıklara 'Artık bir dur' demekti. ifadelerini kullanan Feyza Aktan, "Gelişimden, nedenlerinden ve adresimizden oğlumun babası en başından beridir haberdar. Bu şekilde yansıtılması beni üzse de ne yazık ki hiç şaşırtmadı... Üzerime oturtulmaya çalışılan 'Zalim anne' sıfatından artık çok sıkıldım. Bu kararın nedenlerini cevap hakkım doğduğu için en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım, sevgiler..." şeklinde konuştu.

Feyza Aktan: 'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.