Feyza Aktan hakkında bomba iddia! Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladı!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. İkili arasındaki şiddet ve velayet davasının etkileri devam ederken, Deniz'in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olan Aktan'ın oğlunun bakıcısına şiddet uyguladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Diğer taraftan, Aktan tarafından darp edildiği öne sürülen bakıcının moraran bacaklarının fotoğrafı da ortaya çıktı.

2018 yılında evlenen ve sadece 15 ay evli kalan Özcan Deniz ve Feyza Aktan cephesinde sular durulmuyor. Deniz ile hem çocuğunun velayeti için hem de şiddet gördüğü gerekçesiyle davalık olan Feyza Aktan, bakıcısıyla yaşadığı sorundan dolayı gündem oldu.

DİZİ MOSMOR OLDU

TV100'de yer alan habere göre, Aktan'ın Özcan Deniz'in evinde çalışmaya devam eden bakıcı Gülnaz'a şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Hatta bakıcının morarmış bacaklarının görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. İddiaların odağındaki Feyza Aktan'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Özcan Deniz, 'Senkron' dizisinde oğlu Kuzey'in Naz adıyla seslendiği Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz'a da rol vermişti.

Feyza Aktan hakkında bomba iddia! Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladı!

SULAR DURULMUYOR

Feyza Aktan, Özcan Deniz'in birlikte rol aldıkları 'Senkron' dizisindeki gibi kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulunmuş ve şikayetçi olmuştu. Hatta Aktan, Deniz'i abisinden de şikayetçi olmuştu. Öte yandan Özcan Deniz, oğlu Kuzey'i ayda 4 kez görebildiği için mahkemeye başvurdu.

Feyza Aktan hakkında bomba iddia! Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladı! - Resim : 2

Feyza Aktan hakkında bomba iddia! Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladı! ile ilgili etiketler Şiddet kadına şiddet Aile içi şiddet Feyza Aktan Özcan Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.