A Milli Takımı ve Göztepe'nin efsane golcüsü Fevzi Zemzem vefat etti

Göztepe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Fevzi Zemzem, 80 yaşında hayatını kaybetti. Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Fevzi Zemzem'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamız ile paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Göztepe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Fevzi Zemzem, 80 yaşında hayatını kaybetti.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, "Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Fevzi Zemzem'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamız ile paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

"Buldozer" lakaplı Fevzi Zemzem, sarı-kırmızılı formayla attığı 145 golle takımın Süper Lig tarihindeki en golcü ismi konumunda bulunuyor. Fevzi Zemzem, A Milli Futbol Takımı ile çıktığı 18 maçta 6 gol kaydetmişti.

FEVZİ ZEMZEM KİMDİR? NEDEN ÖLDÜ?

Buldozer Fevzi lakabıyla da bilinen Türk eski millİ futbolcu, teknik direktör...

Futbolculuk döneminde Göztepe'yle benimsenmiş bir futbolcudur ve Göztepe camiası tarafından efsane futbolcular arasında görülmektedır.

Teknik direktör olarak birçok Süper Lig ve 1. Lig takımında görev alan Fevzi, iki kez gol krallığı sevinci yaşamıştır.

Futbolculuk kariyerini teknik direktör olarak da sürdüren Fevzi, Orduspor'la ligi üçüncü sırada bitirerek Orduspor'un tarihinde ilk defa Avrupa Kupalarına katılmasını sağladı.

1984-85 sezonunda Diyarbakırspor'u 1. Lig'e çıkardı. (WİKİPEDİA)

Fevzi Zemzem yaşlılığa bağlı sebeplerden vefat etti.

12 yıl formasını giydiği Göztepe'de Fuar Şehirleri Kupası'nda attığı gollerle 1960'lı yıllarda Türk futbolunda adından söz ettirmiş bir isimdi.

A Milli Takımı ve Göztepe'nin efsane golcüsü Fevzi Zemzem vefat etti

A Milli Takımı ve Göztepe'nin efsane golcüsü Fevzi Zemzem vefat etti - Resim : 2

A Milli Takımı ve Göztepe'nin efsane golcüsü Fevzi Zemzem vefat etti ile ilgili etiketler Göztepe Fevzi Zemzem A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.