Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! İç kanama geçiren Şensoy'un son durumu nasıl?

Pardon ve Ferhangi Şeyler gibi eserlerin yazarı usta tiyatrocu Ferhan Şensoy Hastaneye kaldırıldı. İç kanama geçirdiği öğrenilen sanatçının son sağlık durumu nasıl? Ferhan Şensoy öldü mü?

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, Bodrum'da geçirdiği iç kanama ile birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu merak edilen Ferhan Şensoy öldü mü?

FERHAN ŞENSOY'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

HaberTürk'ün haberine göre; Ferhan Şensoy'un iç kanama geçirdiği ve hastaneye kaldırıldı. Bodrum'da bulunan Şensoy'un sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Tiyatronun usta isminin daha önce de sağlık problemleri yaşıyordu. 

FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Ferhan Şensoy, 26 Şubat 1951, Çarşamba, Samsun'da doğdu. Şensoy; Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu; roman, deneme, günlük, televizyon dizisi ve film senaryoları yazarı, şair ve Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu olarak karşımıza çıkıyor.Tek kişilik oyunu Ferhangi Şeyler, 1987 yılından beri aralıksız devam eden en tanınmış oyun olarak biliniyor. Birçok kesim tarafından Ferhangi Şeyler'in stand-up komedilerinin ilham kaynağı olduğu düşünülse de, kendisi bunu "Ferhangi Şeyler'den etkilenmiş olabilirler ama Ferhangi Şeyler bir stand up değildir." diyerek açıklamıştı. Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmış ve Rasim Öztekin'e devretmişti.

Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! İç kanama geçiren Şensoy'un son durumu nasıl? ile ilgili etiketler tiyatro ferhan şensoy öldü mü ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.