Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat Trabzonspor galibiyeti sonrası konuştu: Son ana kadar mücadele edeceğiz...

Fenerbahçe’nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor maçının ardından konuştu. Eğribayat, şampiyonluk için sona ana kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, takımının Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''SON ANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ''

24 yaşındaki file bekçisi "Bana yakışmayan 2 hata yaptım. Ancak devamında pozisyonları kurtarabildim. 2 maçımız kaldı. 2 maçımızı da kazanacağız inşallah. Şampiyonluk gelir, gelmez. Son ana kadar mücadele edeceğiz." dedi.

''İKİ KULÜP ARASINDA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR''

Eğribayat takımdaki geleceğiyle ilgili ise Taraftar geldiğimden beri beni çok seviyor. Ben de onları seviyorum. Kulüp benim kalmamı istiyor. Ben de kalmak istiyorum. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. İnşallah sonu güzel olacak. Bitti diyebiliriz gibi." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat Trabzonspor galibiyeti sonrası konuştu: Son ana kadar mücadele edeceğiz... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.