Fenerbahçe'de Altay Bayındır Adana Demirspor beraberliği sonrası konuştu: Düdük ağzına gitti ama son anda vermedi...

Adana Demirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası Altay Bayındır konuştu. Bayındır, "Samet'in, Michy'nin, Valencia'nın penaltı pozisyonları var. Miha'nın pozisyonunda düdük ağzına gitti ama son anda vermedi. Anlamadım. Emek veriyoruz. Emeğin karşılığını almalıyız. " dedi..

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Altay Bayındır, 1-1 sona eren Adana Demirspor maçı sonrası konuştu.

''DÜDÜK AĞZINA GİTTİ AMA SON ANDA VERMEDİ''

''Bugün üzgün ayrılıyoruz. Kazanmak için gelmiştik. Bu konulara girmem, girmedim ama pozisyonlar incelenmeli. Samet'in, Michy'nin, Valencia'nın penaltı pozisyonları var. Miha'nın pozisyonunda düdük ağzına gitti ama son anda vermedi. Anlamadım. Emek veriyoruz. Emeğin karşılığını almalıyız. Kameralar var. Maçlar izleniyor. Nasıl bakıyorlar, pek fazla anlamış değilim. Top sektikten sonra topa çıktım. Topa gitme amaçlı elimi uzattım. İkimiz aynı anda topa çıktık. O kafasıyla benim elime vurdu. İkimiz de yere düştük. Penaltı verdi. Bugün çok üzgünüz. Pozisyonların da incelenmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

''BUGÜN VERİLEN KARARLARLA ALAKALI ÜZGÜNÜZ''

Enner'in pozisyonunu içeride izledik. Rakip diziyle vuruyor. Daha çok maçımız var. Kazanmamız gerekiyordu. Kazanmaya devam etmeliyiz. Devam edeceğiz. Bugün verilen kararlarla alakalı üzgünüz. Tüm pozisyonlar konuşuluyor. Diyeceklerim bu kadar.

 

Fenerbahçe'de Altay Bayındır Adana Demirspor beraberliği sonrası konuştu: Düdük ağzına gitti ama son anda vermedi... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.