Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis Zalgiris Kaunas galibiyeti sonrası konuştu: Taraftarımız bize güç kattı...

Fenerbahçe Beko'nun başantrenör Dimitris Itoudis, Zalgiris Kaunas galibiyeti sonrası; "Kritik anlarda taraftarımız bize güç kattı ve önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasında ağırladığı Litvanya ekibi Zalgiris'i 87-79 mağlup eden Fenerbahçe Beko'nun başantrenör Dimitris Itoudis, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Yunan başantrenör, takımını tebrik etti.

''KRİTİK ANLARDA TARAFTARIMIZ BİZE GÜÇ KATTI''

Çok iyi bir taraftar önünde galip geldiklerini vurgulayan Itoudis, "Zalgiris karşısında çok istekliydik. Savunmada çok iyiydik ve hücumda da iyi şutlar bulduk. Taraftarın önemli anlarda bize verdiği destek çok önemliydi. Kritik anlarda taraftarımız bize güç kattı ve önemli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

''GERİ DÖNMEYE ÇALIŞTIK AMA YETMEDİ''

Zalgiris Başantrenörü Kazys Maksvytis ise ilk yarıda kötü oynadıklarını belirterek, "İkinci çeyrekteki oyunumuz mağlubiyete sebep oldu. Sonrasında geri dönmeye çalıştık ama yetmedi. Fenerbahçe'nin savunması çok iyiydi. Fenerbahçe Beko'yu tebrik ederim. Play-off şansımız hala devam ediyor ve bunun için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

 

Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis Zalgiris Kaunas galibiyeti sonrası konuştu: Taraftarımız bize güç kattı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas EuroLeague Dimitris Itoudis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.