Fenerbahçe - Austria Wien maçında ilginç gol! İsmail Yüksek'in vuruşu karşılaşmaya damgasını vurdu

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, Avusturya ekibi Austria Wien'i konuk ediyor. Sarı - lacivertliler; karşılaşmaya çok hızlı başlarken, 12. dakikada İsmail Yüksek'in attığı golle 1-0 öne geçti. Yüksek'in topu ağlara gönderdiği pozisyonu izleyenler ise gözlerine inanamadılar. Genç orta sahanın şutunda top kamera açısını da aşıp, ağlarla buluştu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşı karşıya geldi. Kadıköy'de tıklım tıklım tribünler önünde taraftarların büyük desteğiyle sahaya çıkan Fenerbahçe, müsabakaya çok hızlı başladı. Sarı - lacivertliler, 12. dakikada ise aradığı golü İsmail Yüksek ile buldu.

Fenerbahçe - Austria Wien maçında ilginç gol! İsmail Yüksek'in vuruşu karşılaşmaya damgasını vurdu

KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe'yi Austria Wien karşısında 1-0 öne geçirdiği golde ise izleyenler ne olduğunu anlayamadı.

Fenerbahçe - Austria Wien maçında ilginç gol! İsmail Yüksek'in vuruşu karşılaşmaya damgasını vurdu - Resim : 2

İSMAİL YÜKSEK VURDU VE...

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusunun yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruş, savunmaya da çarparak büyük bir yüksekliğe ulaştı. Kamera açısını da aşan top, indiği anda ağlarla buluştu.

Fenerbahçe - Austria Wien maçında ilginç gol! İsmail Yüksek'in vuruşu karşılaşmaya damgasını vurdu - Resim : 3

SPİKER BİLE ŞAŞIRDI

İsmail Yüksek golden sonra büyük bir sevinç yaşarken, karşılaşmanın spikeri de Fenerbahçe'nin sayısını şaşkınlıkla karşıladı.

Fenerbahçe - Austria Wien maçında ilginç gol! İsmail Yüksek'in vuruşu karşılaşmaya damgasını vurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe austria wien UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off eleme turu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.