Fenerbahçe - Antalyaspor maçı sonrası Arda Güler'den yorum: Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrıldı. Arda Güler maçın ardından yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kendi elleriyle verdiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, müsabakadan 2-0 galibiyetle ayrılmasına rağmen şampiyonluk iddiası kalmadı. Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü mağlup ederek ipi göğüsledi.

Kanarya'nın genç yıldızı Arda Güler karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Maçın ardından konuşan 18 yaşındaki oyuncu, "Şampiyon olamadık, çok üzgünüz. Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik." ifadelerini kullandı.

Puan kaybederek hata yaptıkları maçlar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Arda, "Puan kaybettiğimiz her maç çok üzüldük. Eğer hata yapmasak biz şampiyon olabilirdik. Ama hatalar yaptık ve şampiyonluk gitti." diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

 

 

 

 

 

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı sonrası Arda Güler'den yorum: Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik ile ilgili etiketler Arda Güler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.