FED faiz kararı öncesinde çeyrek altın uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 26 Temmuz gram altının yeni fiyatı

ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararı öncesinde altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Salı sabahında serbest piyasada; dolar 989 TL, çeyrek altın ise 1627 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 26 Temmuz güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları Temmuz ayının sonlarına doğru bir kez daha zirve yaptı. Küresel piyasalarda dikkatler FED faiz kararına çevrilirken piyasalarda altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcılar ve uzmanlar tarafından yakından takip edilmekte.

FED Temmuz ayı toplantısı sonrasında Çarşamba akşamı saat 21.00’da 75 baz puanlık bir faiz artırımı yapılması planlanıyor.

26 Temmuz Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 989 TL, çeyrek altın 1627 TL, yarım altın 3260 TL, tam altın 6492 TL ve Cumhuriyet altını da 6650 TL’den işlem görüyor.

FED faiz kararı öncesinde çeyrek altın uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 26 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 26 Temmuz

Gram altın: 989 TL
Çeyrek altın: 1627 TL
Yarım altın: 3260 TL
Tam altın: 6492 TL
Cumhuriyet altını: 6650 TL

FED faiz kararı öncesinde çeyrek altın uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 26 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı gram altın çeyrek altın altın fiyatları serbest piyasa Fed
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.