Fatih Ürek trafik kazası geçirdi! Ünlü isimden açıklama geldi...

Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Fatih Ürek, dün gece bir restoran çıkışının ardından kaza geçirdi. Kazayı yara almadan atlatan Ürek, olayın detaylarını basın mensuplarına anlattı.

Ürek seyir halinde giderken arkadan bir araca çarptı. Yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Havaların ısınmasıyla soluğu Bodrum'da alan ve tatil sezonunu açan Fatih Ürek, önceki gece Gölköy mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazayı yara almadan atlatan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına olayı anlattı.

Fatih Ürek trafik kazası geçirdi! Ünlü isimden açıklama geldi...

56 yaşındaki Ürek, ''Birden arkadan aracıma çarptılar. Ne olduğunu ben de anlamadım. Korktum açıkçası. Şirketin arabası kendi arabam değil, maddi hasar oluştu gördüğünüz gibi. Çok şükür bende endişe uyandıracak bir durum yok. Uzun süredir araba kullanmıyordum, bugün acil kullanmam gerekti. Başıma bu durum geldi'' dedi.

Fatih Ürek trafik kazası geçirdi! Ünlü isimden açıklama geldi... - Resim : 2

TAKSİYLE EVİNE DÖNDÜ

Basın mensuplarının geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederek karşılık veren Fatih Ürek, taksi ile evinin yolunu tuttu. Şarkıcının hasar gören arabası daha sonra çekici ile kaza yerinden alınarak otoparka çekildi.

Fatih Ürek trafik kazası geçirdi! Ünlü isimden açıklama geldi... - Resim : 3

Fatih Ürek trafik kazası geçirdi! Ünlü isimden açıklama geldi... ile ilgili etiketler Fatih Ürek kaza Trafik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.