Falcao Galatasaray'da kalacak mı? Kolombiyalı yıldız Florya'da idmana çıktı

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, takıma katıldı. Koronavirüs sebebiyle karantina süresi dolduktan sonra yapılan PCR testlerinde negatif sonuca ulaşılan ve Türkiye’ye döndükten sonraki testinde de negatif sonuç alan Kolombiyalı, sağlık kontrolünden geçerek antrenmana çıktı.

Galatasaray'da karantina süresi dolan ve testleri negatif sonuç veren Radamel Falcao, takıma katıldı. Sarı-Kırmızılı kulüple 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki santrfor sağlık kontrolünden geçtikten sonra antrenmana çıktı. Mustafa Cengiz yönetimi, Kolombiyalı yıldızı yüksek maaşı nedeniyle takımdan göndermek istiyordu.

Geçen sezon kariyerine ABD'de devam etmek için İnter Miami kulübüyle görüşen ancak sonuç alamayan Falcao'nun transferi bu yaza kalmıştı. Galatasaray'dan 5.2 milyon euor garanti yıllık ücret alan tecrübeli futbolunun maliyeti sözleşmesinde yer alan bonuslarla birlikte 7 milyon euroyu buluyor.

Çiçeği burnunda başkan Burak Elmas'ın Falcao'yla ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merak ediliyor. TFF'nin açıkladığı harcama limitlerinde en yüksek rakam Galatasaray'ın olsa da yüksek maliyet yönetimi düşündürüyor. Kolombiyalının menajeri oyuncusunu başka kulüplere pazarlamaya çalışıyor ancak kontratından memnun olan Falcao 1 sezon da Galatasaray forması giymeye sıcak bakıyor. Geçen sezon Süper Lig'de 17 maça çıkabilen yıldız isim çoğu penaltıdan 9 gol atmıştı. 

TAYLAN ANTALYALI FITIK AMELİYATI OLDU

Taylan Antalyalı, milli takım kampının ardından sağlık ekibi tarafından planlanan programı dahilinde başarılı bir kasık fıtığı ameliyatı oldu. Öte yandan milli takım kampından dönen Kerem Aktürkoğlu, bugün antrenman öncesi takımı ziyaret ederek Fatih Terim ile sohbet etti. Geçen sezon Terim tarafından 3. ligden transfer edilen ve kısa sürede A Milli Takım'a kadar yükselen genç forvetin Terim'le samimi görüntüleri Sarı-Kırmızılı taraftları gülümsetti.

 Falcao Galatasaray'da kalacak mı? Kolombiyalı yıldız Florya'da idmana çıktı

Falcao Galatasaray'da kalacak mı? Kolombiyalı yıldız Florya'da idmana çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray radamel falcao burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.