"Bizim bürokratlarımızın neyi eksik de yabancı danışman tuttunuz?"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, geçtiğimiz dönemlerde hükümete yabancı danışman tepkisi gösterip "Bizim bürokratlarımızın neyi eksik de yabancı danışman tuttunuz" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmenin ardından Amerikalı Jeremy Rifkin, danışman olarak CHP'nin kadrosuna katıldı. Sosyal medya kullanıcıları Faik Öztrak'ın bu sözlerini yeniden hatırlattı.

CHP’nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında dikkat çeken olaylardan biri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı olan Jeremy Rifkin'in telekonferansla bağlanması oldu.

Ayrıca CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerikalı danışmanı siyaset kulislerini karıştırdı. Sık sık yerli ve milli vurgusu yapan CHP'nin ihtal danışman getirmesi bir çok polemiği de beraberinde getirdi. 

 FAİK ÖZTRAK'IN ESKİ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın eski paylaşımı yeniden gündem oldu. Öztrak geçmiş dönemlerdeki paylaşımlarında hükümetin McKinsey'in danışman olarak tutulmasına tepki gösterip "Bizim büroktarlarımızın neyi eksik de yabancı danışman tuttunuz" diye tepki göstermişti. Bu paylaşımın ardından gündem olan CHP'ye sosyal medyad kullanıcılar Jeremy Rifkin'i hatırlattı. 

"Bizim bürokratlarımızın neyi eksik de yabancı danışman tuttunuz?" - Resim : 2

"Bizim bürokratlarımızın neyi eksik de yabancı danışman tuttunuz?" ile ilgili etiketler Faik Öztrak CHP
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.