Facebook, Instagram ve WhatsApp için yapay zekâ desteği geliyor! Yapay zekâ, sosyal medyayı sil baştan değiştirecek!

Yapay zekânın yaygınlaşması ile beraber şaşırtıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmelerden biri de sosyal medya platformlarının yapay zekâdan yararlanması oldu. Facebook, Instagram ve WhatsApp için yapay zekâ araçları kullanılacak. İşte detaylar…

Yapay zekâ hayatın her alanına hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Bu yayılmadan büyük şirketler de istifade ediyor. Dünya devleri arasında yer alan Meta da yapay zekâyı kendi platformlarında kullanacağını duyurdu.

En sık kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın yapay zekâ araçları ile entegre olması sağlanacak. Bu yönde çalışmalar yapıldığı, Meta şirketi tarafından duyuruldu.

Yapay zekâ araçlarının entegrasyonu sayesinde sosyal medyada kullanıcı deneyiminin büyük ölçüde iyileşeceği tahmin ediliyor. Yapay zekâ kullanıcıların beklentilerine uygun içeriklere ulaşmasını da kolaylaşacak.

CHATGPT BENZERİ BİR YAPAY ZEKÂ ARACI KULLANILACAK

Facebook, Instagram ve WhatsApp için yapay zekâ desteği geliyor! Yapay zekâ, sosyal medyayı sil baştan değiştirecek!

Meta şirketi, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarını bünyesinde barındırıyor. Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi sosyal medya uygulamalarını geliştirmek için yeni çalışmalar yapan Meta, kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye ulaştırmayı planlıyor.

Şirket, yakın zamanda yaptığı bir açıklama ile yapay zekâdan da daha iyi bir kullanıcı deneyimi için yararlanacağını belirtti. Facebook, Instagram ve WhatsApp platformları için yapay zekâ araçlarından faydalanılacak. Bu sayede kullanıcıların ilgi alanlarına göre içeriklere erişmesi daha kolay hale gelecek. Kullanılacak yapay zekâ aracının Chat GPT’ye benzer yapıda olacağı bildirildi.

YAPAY ZEKÂ NE ZAMAN KULLANILACAK?

Meta şirketi CEO’su olan Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaya göre yapay zekâ, Messenger ve WhatsApp için sohbet deneyimini iyileştirecek. Bunun yanı sıra Facebook ve

Instagram tarafında gönderiler ve reklamlar için görsel oluşturma araçları daha verimli şekilde kullanılacak. Video ve çok modlu deneyimler için de yapay zekâdan faydalanılacak. Zuckerberg, yapay zekânın ne zaman aktif hale getirileceği konusunda net bir tarih vermedi. Ancak çalışmaların sürdüğü ve sosyal medya kullanıcılarının yakın zamanda yapay zekâ deneyimini en iyi şekilde yaşayacağı tahmin ediliyor.

Facebook, Instagram ve WhatsApp için yapay zekâ desteği geliyor! Yapay zekâ, sosyal medyayı sil baştan değiştirecek! ile ilgili etiketler Facebook Instagram WhatsApp ChatGPT yapay zeka Meta
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.