Ezhel'den Erdoğan'a küfür! Ezhel kimdir?

Uyuşturucu müptelası Ezhel adı bilinen ve daha önceden uyuşturucudan ceza alan Ömer Sercan İpekcioğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Instagram hesabı üzerinden diss atarak küfür etmesi gündemde yer aldı. Ezhel kimdir? Peki, Ezhel’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nerede yaşıyor? Ezhel küfür videosu izle haberimizde...

Ezhel ismi ile ünlenen ve daha önceden uyuşturucudan ceza alan Ömer Sercan İpekçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağzı alınmayacak hakaretlerde bulundu. Sosyal medyada Ezhel’e büyük tepkiler verirken Ömer Sercan İpekçioğlu’nun şu an Almanya’da yaşadığı ifade edildi.

EZHEL KİMDİR?

Türk rapçi ve söz yazarı Ezhel (Ais Ezhel) yani Ömer Sercan İpekcioğlu, 1 Temmuz 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başlayan Ezhel, rap kariyerine solo olarak başlayarak Ankara’da yaşadığı mahalle kültürünü şarkılarında yansıttı.

İlk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurdu.

Yaptığı müziğin türünü “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlayan Ais Ezhel, 24 Mayıs 2018 tarihinde bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı. 19 Haziran 2018 tarihinde beraat etti.

Ezhel'den Erdoğan'a küfür! Ezhel kimdir? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.