EYT'de yaş sınırı olacak mı? Asgari ücret ne kadar olacak?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, EYT’deki yaş sınırı tartışması, asgari ücretin 2023’te ne kadar olacağı, 6 yaşında evlendirilen kız çocuğu skandalı, Türkiye’nin Suriye’ye kara harekatı planında son durum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Putin - Zelenskiy görüşmesinin detayları, tahıl koridorunun genişletilmesi meselesi ve Erdoğan’ın tayfun füzesiyle Yunanistan’a sert mesajı masaya yatırıldı.

‘’EYT’DE YAŞ SINIRI OLMAZ İSE ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZ OLUR’’

Metehan Demir, ‘’EYT'de ciddi bir yaş çalışması var. 48-50 yaş aralığı sesli şekilde ifade ediliyor. 48-50 yaş, hatta kadınlarda 49 yaş olabileceği konuşuluyor. EYT'de yaş sınırı gelirse ilk etapta 400-500 bin kişi emekli olabilecek. EYT'lilerin zamana yayılarak emekli olmaları sağlanacak. Yaş sınırı olmaz ise çok büyük bir sürpriz olur. Asgari ücretin 8 bin-8 bin 500 TL arasında bir rakam olabileceği konuşuluyor.

6 YAŞINDA EVLENDİRİLEN KIZ ÇOCUĞU SKANDALI

Çocuk istismarı meselesinde bu işi kökten çözecek seçeneklere bakılmalı. Toplumsal olarak kanayan yaraya kalıcı bir çözüm yapılması gerek.

TÜRKİYE'NİN SURİYE'YE KARA HAREKATI PLANINDA SON DURUM

Ayn El Arap, Münbiç ve Tel Rıfat'a ayrı ayrı eş zamanlı ya da yakın zamanlı harekatlar yapılacak.

‘’TAHIL KORİDORUNDA BİR ŞEY YAPMAYI DENEYEBİLİRLER’'

Tahıl koridoru sevkiyatında dört önemli başlık var. Tahıl koridorunda bir şey yapmayı deneyebilirler.

‘’ERDOĞAN’IN ‘RAHAT DURMAZSAN’ VURGUSUNA DİKKAT’’

Rusya-Ukrayna savaşının kazananı ABD oldu. Batı'dan yakın zamanda 'Yeter artık' sesleri gelecek.  Erdoğan'ın Yunanistan’a yaptığı açıklamalarındaki 'Rahat durmazsan' vurgusuna dikkat.‘’ ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

EYT'de yaş sınırı olacak mı? Asgari ücret ne kadar olacak? ile ilgili etiketler asgari ücret EYT Metehan Demir Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.