Evliyken başka bir kadınla videosu ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül, eski eşine servet ödüyor!

Ece Binay ile evli olduğu dönemde genç bir kadınla videosu ifşa olan şarkıcı Mahsun Kırmızıgül magazin gündemine bomba gibi düşmüştü... Olayın ardaından tek celsede boşanan çiftle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Kırmızıgül, eski eşi Binay'a her ay ödediği 80 bin TL nafakanın dışında benzin parasını da veriyor...

Türkücü Mahsun Kırmızıgül evliyken bir kadınlar birlikte oldu ve bu ilişkiye dair bir video da ifşa edildi. 2016'da avukat Ece Binay ile evlenen Kırmızgül'ün evliliği ise tek celsede bitti.

Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay'a boşanırken servet ödediği ortaya çıktı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısında bu boşanmanın detaylarını şöyle anlattı:

BENZİN PARASINI BİLE ÖDÜYOR

"Şimdi aşağıda sıralayacağım boşanma tazminatını okuyunca eminim siz de aynı şeyi düşüneceksiniz. Kırmızıgül, Binay'a tam 3 milyon dolar (Güncel kurla yaklaşık 52 milyon lira) tazminat vermiş.

Evliyken başka bir kadınla videosu ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül, eski eşine servet ödüyor!

Ayrıca oturdukları villayı ve altındaki lüks cipi de eşine bırakmış. Daha bitmedi! Her ay 80 bin lira da nafaka verecekmiş. Bunlar yetmezmiş gibi verdiği lüks cipin 5 yıl boyunca benzin parasını da ödeyecekmiş. Her şey bir tarafa boşanma tazminatı olarak benzin parası alanı da ilk kez duyuyorum."

 

Evliyken başka bir kadınla videosu ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül, eski eşine servet ödüyor! ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül ece binay nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.