Evlilik Hakkında Her Şey Neden Final Yapıyor? Final Haberi Herkesi Şaşırttı, Nedeni belli oldu

Salı Akşamlarının gizli rekortmeni Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 31. bölümüyle yine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin son bölümünden ardından yayınlanan Yeni bölüm fragmanında Bomba bir Haber Geldi. Herkesi şaşırtan dizinin final yapacağı haberi herkesi şoke etti. Peki Evlilik Haberi Her Şey Neden Final yapıyor? Detayları sizler için araştırdık.

Her bölümü bir başka heyecana Neden Olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden final haberi geldi. Aslında reytinglerde de iyi bir yerde olan Evlilik Hakkında Her Şey 31. Bölümüyle final yapacağını duyurunca izleyici de şoke oldu. Bu Beklenmedik büyük Final haberi sonrası da, "Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor" Sorusu da gündem oldu.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Kirazcı'nın başrollerini Paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ikinci sezonunda da hatırı sayılır reytingler alıyordu. Ancak rakip kanalların birbirinden önemli projeleri Salı günlerine koymasıyla dizinin tahtı da sallandı.

İzleyicilerin de, "Bu kadar güzel devam eden dizi neden final yapıyor", "Sezon Finali beklerken bu ne şimdi" yorumları yapması Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final yapmasına engel olamadı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizinin hikayesi henüz tamamlanmamışken, Çolpan ve Sanem'in barışmaması, Çolpan ve Erman'ın düğün yapmaması gibi hikayeye ait detaylar izleyicinin beklentileriydi. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final nedeni reytingler oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey Neden Final Yapıyor? Final Haberi Herkesi Şaşırttı, Nedeni belli oldu

Sosyal medyada da oldukça iyi bir etkileşime sahip Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölümüyle FOX TV ekranlarına veda edecek.

Evlilik Hakkında Her Şey Neden Final Yapıyor? Final Haberi Herkesi Şaşırttı, Nedeni belli oldu ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır evlilik hakkında herşey neden final evlilik hakkında her şey final neden final Gökçe Eyüboğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.