Evde bakım maaşı yatan iller 1 Nisan! Cumartesi evde bakım yardımı paraları yattı mı?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 1 Nisan 2023 tarihli olarak kesinlik kazandı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım parası yardımı alan vatandaşlar bu konuya önem vermektedir. Peki, 1 Nisan Cumartesi evde yardım paraları hesaplara yattı mı?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 1 Nisan 2023 tarihinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlendi. Son olarak 2023 yılının Ocak ayında zam yapılan bu ödemelerden yararlanan vatandaşlar 1 Nisan Cumartesi evde yardım paraları yatan iller listesini sorgulamaktadır.

1 Nisan Evde Bakım Maaşı Yattı Mı?

Evde bakım maaşı her ayın 15'i ile 30'u arasında hesaplara yatmaktadır. 201 Nisan ayına dair ödemeler başladığında, hangi illere yattığını gösteren güncel liste haberimizin içeriğinde olacaktır. Bu bağlamda; evde bakım yardımı kişi başına ödenecek yardım miktarı yeni düzenlemeyle birlikte %20 zam gelirse 4.003 TL, %25 zam gelirse 4.170 TL, %30 zam gelirse 4.336 TL olacak.

Evde Bakım Maaşı Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Evde bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazan yere tıklayabilirsiniz.

Evde bakım maaşı yatan iller 1 Nisan! Cumartesi evde bakım yardımı paraları yattı mı?

SMS ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e sms atarak sorgulayabilirsiniz.

Evde Bakım Parası Yatan İller Listesi 1 Nisan

(Listeler güncellenecektir)

Evde bakım maaşı yatan iller 1 Nisan! Cumartesi evde bakım yardımı paraları yattı mı? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.