Ev sahibi ilki başardı! 2022 Dünya Kupası'nda turnuvaya veda eden ilk takım Katar oldu

2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. A grubu mücadelesinde ev sahibi Katar Senegal'e 3-1 mağlup olmuştu. Grubun diğer karşılaşmasında Hollanda ile Ekvador 1'er puanla sahadan ayrılmasıyla birlikte ev sahibi Katar veda eden ilk takım oldu.

2022 Dünya Kupası'na veda eden ilk takım ev sahibi Katar oldu.

Grupta bugün oynanan Hollanda - Ekvador karşılaşmasındaki beraberliğin ardından Katar'ın matematiksel olarak bir üst tura çıkma şansı kalmadı.

A Grubu'nda yer alan Katar, ilk maçında Ekvador'a 2-0 yenilirken, ikinci karşılaşmada Senegal'e 3-1 mağlup oldu.

KATAR İSTEMEDEN BİR İLKİ DE BAŞARDI

A Grubu'nda son maçlar öncesinde puanı bulunmayan ve son sırada yer alan Katar'ın önünde Hollanda ve Ekvador'un 4'er, Senegal'in ise 3 puanı var.

Katar, turnuva tarihinde iki grup maçının ardından elenmesi kesinleşen ilk ev sahibi ülke oldu. 2010 Dünya Kupası'nda da ev sahibi Güney Afrika, gruptan çıkamamıştı.

Ev sahibi ilki başardı! 2022 Dünya Kupası'nda turnuvaya veda eden ilk takım Katar oldu ile ilgili etiketler Katar Senegal 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.