Ev Almaya Niyetiniz Varsa İslam Memiş'ten Öneri Var! Konut Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Ev almanın giderek zorlaştığı Türkiye'de ev almaya niyetliysen ünlü yatırım uzmanı İslam Memiş'in önerilerini dikkate alın. Konut fiyatlarındakik artışın ne zaman duracağına dair öngörüde bulanan Memiş, hangi tip ev alacağınızı bile söylüyor. Peki ev fiyatları düşer mi?

Konut sektöründe yaşanan son gelişmelerle birlikte Türkiye'de ev almak tam bir hayal oldu. Hükümetin konut finansman paketini açıklaması sonrası hem kiralarda hem de ev fiyatlarında aşırı artışlar yaşandı. Yatırımcıların da merakla takip ettiği bu gelişmeler sonrası insanlar nasıl hareket edeceğiniz kestiremez oldu. Ev Almaya Niyetiniz Varsa İslam Memiş'ten Öneri Var! Konut Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş emlak sektöründeki olumsuz gelişmelere dair öngörülerde bulundu. Konut fiyatlarındaki bu aşırı artışın ne zaman duracağını açıklayan Memiş, sokaktaki vatandaşların nasıl hareket etmesi gerektiğini, hangi tip konut satın almaları gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş'in tavsiye ettiği konut tipi 1+1 oldu. Memiş, kendisi konut alsaydı 1+1, hatta ikinci el 1+1 ev satın alacağını ifade etti. Böylelikle aylık 4000 bin TL kira gelirine kavuşacağını söyleyen İslam Memiş, gelecekte insanların 10 veya 20 yıllık konut kiralama modelini tercih edeceğini söyledi.

Konut fiyatları ne zaman düşecek sorusunu da yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, mahalle aralarındaki değeri 1 milyon TL'ye ulaşmış evlerin fiyatlarında bir değişiklik yaşanmayacağını söyledi. "Asıl düşüş lüks konutlarda olacak. Emlak sektörünün geleceğinde özellikle bu yaz bir düşüş bekliyorum" dedi.

Ev Almaya Niyetiniz Varsa İslam Memiş'ten Öneri Var! Konut Fiyatları Ne Zaman Düşecek?

Dolar Yerine Konut Alın!

Dolar kurundaki hızlı atakların emlak sektörünü vuracağını söyleyen Memiş, "kur yükseldikçe inşaat maliyetleri de artacak. Bu yüzden konut satışları da düşecek. O yüzden konut almakta acele edin" uyarsısında bulundu.

Ev Almaya Niyetiniz Varsa İslam Memiş'ten Öneri Var! Konut Fiyatları Ne Zaman Düşecek? ile ilgili etiketler konut konut fiyatları ev fiyatları İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.