Ethan Horvath kimdir? Kaç yaşında? Ethan Horvath hangi takımda oynuyor?

2022 Dünya Kupası kadroları açıklandı. 2022 Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan ABD'nin de aday kadrosu açıklandı. Kadroda Ethan Horvath de yer alıyor. Peki, Ethan Horvath kimdir? Kaç yaşında? Ethan Horvath hangi takımda oynuyor? Detaylar haberimizde...

2022 Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. ABD'nin aday kadrosu da açıklandı. Kadroda Ethan Horvath de yer alıyor. Peki, Ethan Horvath kimdir? Kaç yaşında? Ethan Horvath hangi takımda oynuyor? Ayrıntılar haberimizde...

Ethan Horvath kimdir? Kaç yaşında? Ethan Horvath hangi takımda oynuyor?

ETHAN HORVATH KİMDİR?

Ethan Shea Horvath, Nottingham Forest'tan ödünç alınan EFL Championship kulübü Luton Town'da ve Amerika Birleşik Devletleri milli takımında kaleci olarak oynayan Amerikalı profesyonel bir futbolcudur.

Luton Town takımında Kaleci mevkinde forma giyen Ethan Horvath, 09 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 193 cm boyunda ve 82 kilo olan Ethan Horvath, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Ethan Horvath, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Ethan Horvath, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

 

Ethan Horvath kimdir? Kaç yaşında? Ethan Horvath hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler Ethan Horvath ABD
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.