Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Serveti ve mal varlığı ne kadar?

Galatasaray’da Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimleri için adaylardan bir tanesi de Eşref Hamamcıoğlu oldu. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar?

Mayıs ayı yaklaşırken Galatasaray’da başkanlık seçimleri için adaylar da ortaya çıkmaya başladı. Mustafa Cengiz yönetiminin seçim kararı almasının ardından bir dönem sarı kırmızılılarda yöneticilik de yapan Galatasaray Divan Kurulu üyesi Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Metin Öztürk de daha önceden başkanlık için adaylığını açıklayanlar arasında yer almıştı. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında, nereli?

Resmen başkan adaylığını açıklayanlar arasına son olarak sarı kırmızılı takımın divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu da yer aldı.

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, 1975 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1980 yılında Sorbonne 'Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. 1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. 1992-2012 yılları arasında Sodexo'da Kurucu Genel Müdür ve CEO olarak görev yapmıştır.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Serveti ve mal varlığı ne kadar?

Ayrıca 1994-1998 yılları arasında Sayın Duygun Yarsuvat ve merhum Anıl Büyükeroğlu, başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu'nda ve 2001-2002 döneminde Sayın Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü'nde Muhasip üye olarak çalışmıştır. Türk-Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD, Türkiye Olimpiyat Komitesi üyesidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Serveti ve mal varlığı ne kadar? ile ilgili etiketler Galatasaray eşref hamamcıoğlu serveti mal varlığı başkan adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.