Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitiyor mu? Neden final yapıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programın reytinglere yenik düşmesi sonrasında alınan karar neticesinde Esra Ezmeci’nin kısa zamanda sosyal medya hesabından açıklama yapması bekleniyor.

Hafta içi her gün saat 16.00’dan itibaren FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ünlü sunucu Esra Ezmeci’nin sunumu ile gösterimde olan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapmaya hazırlanıyor.

Psikolog Esra Ezmeci’nin programı olan ve yeni sezonda fırtınalar estirmesi beklenen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, reytinglere yenik düştü. FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen ve istenilen başarının gelmemesi sonrasında final yapacağı tarih belli olan program sevenleri az da olsa üzdü.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitiyor mu? Neden final yapıyor?

Esra Ezmeci ile Karşı karşıya Bitiyor Mu?

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı, 7 Ekim Cuma günü final yaparak izleyicisine veda ediyor.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitiyor mu? Neden final yapıyor? ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.