Eskişehir 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Eskişehir'de okullara kar tatili var mı?

Eskişehir'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji'den gelen son dakika uyarıları sonrasında gece saatlerinden sonra Eskişehir'de kar yağışı bekleniyor. Peki, yarın 29 Mart Eskişehir'de okullar tatil mi? İşte detaylar…

Meteoroloji'den Eskişehir için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde havaların aniden soğumasıyla birlikte yeni bir yağışlı havanın etkisine giren ülkemizdeki bazı iller için kar yağışı uyarısında bulunuldu.

Gece saatlerinden itibaren Eskişehir'de kar yağışının özellikle kuzey ve batı ilçelerde etkili olması beklenirken öğrenciler ise yarın 29 Mart Çarşamba gününde tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Eskişehir 29 Mart Okullar Tatil mi?

Eskişehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yarın 29 Mart Perşembe gününde okulların tatil olması gündemde. Ancak Eskişehir Valiliği'nden şu ana kadar henüz bir tatil haberi gelmedi.

Eskişehir 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Eskişehir'de okullara kar tatili var mı?

Eskişehir Hava Durumu 29 Mart

Eskişehir'de havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ve batı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısında; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir 29 Mart okullar tatil mi? Yarın Eskişehir'de okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Eskişehir tatil Kar Yağışı Kar tatili Meteoroloji Okul
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.