Eski SPK Başkanı Fuat Taşkesenlioğlu, 3 gündür kendisini hedef alan iddialara karşı yarın suç duyurusunda bulunacak

Eski SPK Başkanı Fuat Taşkesenlioğlu, Twitter hesabından bir açıklama yaparak Mine Tozlu Sineren'in iddialarına yanıt verdi ve yarın suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker’in Deli Çavuş adlı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarda adı geçen isimlerden biri olan Eski SPK Başkanı Fuat Taşkesenlioğlu, Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Taşkesenlioğlu "Mine Tozlu Sineren'in açıklamalarına cevabımdır" başlıklı paylaşımında Sineren'in adını göreve başladığı dönemde duyduğunu, söz konusu şirket ile ilgili yapılan inceleme ve soruşturmaların sonucunda suç duyurusu ihbarında bulunulduğunu ifade etti. 

Rüşvet çarkı iddiasıyla ilgili adı geçen diğer isimlerle ilgili de ilişkilerinden bahseden Taşkesenlioğlu, açıklamasının sonunda "İftiralara karşı yarın suç duyurusunda bulunacağım" ifadelerini kullandı. 

İşte Eski SPK Başkanı Fuat Taşkesenlioğlu'nun açıklaması:

 

 

 

 

Eski SPK Başkanı Fuat Taşkesenlioğlu, 3 gündür kendisini hedef alan iddialara karşı yarın suç duyurusunda bulunacak ile ilgili etiketler Ali Fuat Taşkesenlioğlu Mine Tozlu Sineren
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.