Eski kadın vekil Kılıçdaroğlu’nun odasında sinir krizi mi geçirdi?

CHP’nin genel merkezinde milletvekilliği ve sıralaması için sert tartışmaların yaşandığı ifade ediliyor. Bu nedenle eski bir kadın milletvekilinin Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasında sinir krizi geçirdiği iddia edildi. CHP’de önemli bir yerde görevli olan eski milletvekilinin kriz geçirmesine neden olarak kendisinden milletvekilliğinin geri çekmesinin istenmesi ve halen vekil olan bir kişinin aday gösterileceğini öğrenmesi olduğu öne sürüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine hazırlanıyor. Seçimlere Cumhur İttifakı adına Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adına ise Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber Muharrem İnce ve Sinan Oğan cumhurbaşkanı adayı olarak katılıyor. Yine genel seçimlere 36 siyasi parti katılarak 600 milletvekilliği için seçmenin karşısına çıkıyor.

CHP SEÇİMLER ÖNCESİ İÇİN İÇİN KAYNIYOR!

Genel seçimler öncesinde CHP’nin milletvekili aday adayları arasında çeşitli nedenlerden dolayı iç çekişmelerin yaşandığı belirtiliyor.13.Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Millet İttifakı adayı olarak girecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içi çekişmeler yüzünden zor günler geçirdiği öğrenildi.Kılıçdaroğlu’nun parti içinden gelen sert istekler ve tartışmalar karşısında da çoğu zaman sessiz kalmayı tercih ettiği ifade ediliyor.

TEKRAR MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTEDİ ANCAK RED KARARI ALDI!

CHP Genel Merkezi’nin duyulmaması için büyük çaba göstermediği Kılıçdaroğlu’nun odasında eski kadın milletvekilin sinir krizi geçirdiği olayı iddialara göre şöyle gelişti.

CHP’de üç dönem milletvekilliği yapan ve halen önemli bir görevde bulunan eski kadın milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu alarak odasına gitti. Burada Kılıçdaroğlu’na tekrar milletvekili olmak istediğini söyleyen eski milletvekil, ”hayır olmaz” cevabını alınca önce çok şaşırdı. Ancak Kılıçdaroğlu’nun kendisini seçimlerden sonra “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı” olarak görmek istediğini söylemesi üzerine tekrar söz alarak konuşmaya başladı.

KILIÇDAROĞLU’NUN ODASINA GİTTİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ 

Kendisinin CHP’ye büyük emekler verdiğini söyleyen eski kadın milletvekili Kılıçdaroğlu’ndan bakanlık değil milletvekilliği istediğini yineledi. Ancak bir kez daha olumsuz yanıt alınca birden Kılıçdaroğlu’nun odasının kapısını içeriden kilitledi.İşte iddialara göre eski kadın milletvekilinin sinir krizi geçirmesi bundan sonra başladı. Kılıçdaroğlu’nun odasından duyulacak şekilde kadın milletvekilinin bağırarak,” o aday yapılacakmış.O kim? Daha dünkü çocuk. Ben çok büyük emekler harcadım. Milletvekilliği benim hakkım.”diye bağırdığı öne sürüldü.

HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ODADAN ÇIKTI!

Aynı eski kadın milletvekilin geçirdiği sinir krizi sonucu odada bulunan eşyalara da zarar verdiği vurgulandı.CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasında yaşanan kriz geçirme olayının yaklaşık 10 dakika sürdüğü bildirildi. Eski milletvekili kadının sinir krizi geçirerek bağırıp çağırmasının ardından hiç bir şey olmamış gibi odadan çıktığı ve odasına gittiği kaydedildi.

KİMSE DUYMASIN DİYE ALARMA GEÇİLDİ!

Öte yandan CHP Genel Merkezi’nde başkanlık katında korumalar dahil herkesin duyduğu bu olayın sır gibi saklanmasının istediği bilgisi alındı.Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma arkadaşlarının eski kadın milletvekilinin sinir krizi geçirmesi ve o sırada makam odasında yaşananların hiç bir yerde konuşulmamasını özellikle istedikleri söylendi.

Eski kadın vekil Kılıçdaroğlu’nun odasında sinir krizi mi geçirdi? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.