Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Civan Canova bugün Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncuyu son yolculuğunda 6 yıl evli kaldığı ve 2004'te boşandığı eski eşi Açelya Akkoyun yalnız bırakmadı. Cenaze töreninde bir kadının, Civan Canova'nın eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekmeye çalışması ise tepkilere neden oldu.

67 yaşındaki oyuncu Ahmet Civan Canova bir süredir akciğer rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Civan Canova tedavi gördüğü hastanede 20 Ağustos’ta hastanede hayatını kaybetti. Civan Canova için bu sabah saatlerinde İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne’de töreni düzenlendi.

 

ESKİ EŞİNİ SON YOLCUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI


Törenin ardından, Civan Canova’nın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı cenaze namazı için Zincirlikuyu Camii’ne getirildi. Öğlen vakti kılınan cenaze namazına sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazının ardından Civan Canova Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Ünlü oyuncunun cenaze törenine 1998 - 2004 yılları arasında evli olduğu eski eşi ve meslektaşı Açelya Akkoyun da katıldı. 


Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket


ZORLA SELFİE ÇEKTİ! ESKİ 

Canova'nın cenaze törenine selfie çekmeye çalışan bir kadın damgasını vurdu. Cenaze törenine katılan ve kim olduğu merak konusu olan kadın, Civan Canova'nın eski eşi Açelya Akkoyun'un uyarılarını dikkate almayıp kendisiyle selfie çekti. Bu görüntü sosyal medyada ise tepkilere neden oldu.

Ünlü oyuncu ''Lütfen teyzeciğim kırmayayım sizi'' diyerek müsade istedi. Açelya Akkoyun'u zor durumda bırakan kadına çevredekiler de "Cenaze yerinde olacak şey mi?" diye tepki gösterdi.

İşte o anlar...

Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket - Resim : 2

Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket - Resim : 3

Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket - Resim : 4

Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket - Resim : 5

 

 

Eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie çekti! Civan Canova'nın cenaze töreninde tepki çeken hareket ile ilgili etiketler Civan Canova cenaze töreni açelya akkoyun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.