Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Malatya'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım projeleri çerçevesinde, son resmi nikahlı eşini kaybeden kadınlara 1000 TL ödeme yapıyor. İşte Malatya Aile Bakanlığı dul maaşı başvurusu! Detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son resmi nikahlı eşini kaybetmiş olan kadınlara her ay düzenli 1000 TL ödeme yapılıyor. 

Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu...

MALATYA DUL MAAŞI BAŞVURUSU KAPSAMI

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

Bu sosyal yardım kapsamından sadece son resmi nikahlı eşini kaybetmiş3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan  kadınlar yararlanabilir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DUL MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dul maaşı almak isteyen vatandaşlar, bireysel E-Devlet sistemi üzerinden "yardım programları" sekmesi aracılığıyla ilgili yardım için başvuru yapabilirler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgileri şu şekildedir: 

Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu... ile ilgili etiketler Sosyal Yardım Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.