Esenyurt'taki ilkokulda cinsel istismar skandalı! Öğretmen tutuklandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir ilkokulda görev yapmakta olan öğretmen O.E., iki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle resmen tutuklandı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir ilkokulda görev yapan öğretmen O.E., iddialara göre bir süredir 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki kız öğrenciler T.D.T. ve İ.D'ye cinsel istismarda bulunuyordu. Diğer öğrencilerin, arkadaşlarının yaşadıklarını öğretmenlerine anlatmasıyla, durum hakkında ailelere bilgi verildi.

Ailelerin şikayetçi olması sonrasında şüpheli öğretmen O.E. gözaltına alındı. O.E. emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adalet Sarayı'na sevk edildi ve ifadesinin ardından da 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Esenyurt'taki ilkokulda cinsel istismar skandalı! Öğretmen tutuklandı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt cinsel istismar Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.