Ertuğrul Özkök Milliyet'in dümenine mi geçecek?

Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet'ten ayrılmasının ardından medya kulisleri hareketlendi... Özkök'ün, Aydın Doğan'ın satın almak istediği Milliyet Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni olacağı iddia edildi. Peki bu iddianın gerçeklik payı var mı? Özkök açıkladı....

35 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi'nde çeşitli görevlerde bulunan, uzun süre genel yayın yönetmenliği yapan Ertuğrul Özkök gazetesinden sürpriz bir şekilde ayrıldı.

Oda TV'ye konuşan ve ayrılık süreciyle ilgili soruları yanıtlayan Özkök, "Ayrılık kararı sonrası Aydın Doğan ile görüştünüz mü?" sorusuna, "Böyle bir girişim, görüşme olmadı" yanıtını verdi.

Özkök, Aydın Doğan'ın Milliyet gazetesini tekrar satın alacağı sonrasında ise genel yayın yönetmeni olarak kendisinin atanacağı iddialarıyla ilgili ise şu açıklamayı yaptı; "Böyle bir şey yok. Hatta bir yerlerde kendisiyle toplantı yaptığım iddia edildi. Böyle bir görüşme de yapılmadı. Ayrıca Doğan'ın böyle bir girişiminin delilik olacağını düşünüyorum".

 

 

Ertuğrul Özkök Milliyet'in dümenine mi geçecek? ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Aydın Doğan Milliyet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.