Ersoy Dede Twitter hesabını neden kilitledi?

Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkisine dair iddialar nedeniyle ekrandan uzaklaştırılan TRT Ana Haber sunucusu Ersoy Dede, Twitter hesabını kilitledi. Bu gelişmenin TRT ekranından uzaklaştırıldığı iddialarının ardından gelmesi dikkat çekti.

TRT yönetimi, nitelikli dolandırıcılıkla suçlanan işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkileri nedeniyle Ana Haber sunucusu Ersoy Dede'yi ekrandan uzaklaştırdığı iddia edilmişti. TRT ekranından uzaklaştırıldığı iddialarının ardından Dede'nin Twitter hesabını kilitlemesi dikkat çekti.

Ersoy Dede Twitter hesabını neden kilitledi?

Superhaber’e ulaşan bilgilere göre; TRT yönetimi Ersoy Dede’ye ‘Artık Ana Haber’de yoksun’ dedi. Bunun nedeni de, ABD hazinesini dolandırarak Türkiye’ye getirdiği paraları aklamak, nitelikli dolandırıcılık ve zor durumdaki şirketlere çökmekle suçlanan, mal varlığı dondurulunca yurt dışına kaçan, geçtiğimiz günlerde de Avusturya’dan ABD’ye iade edilen işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile kurduğu etik dışı ilişki iddialarıydı.

TRT Ana Haber sunucusu Ersoy DEDE, Sezgin Baran Korkmaz’a sürekli övgüler yağdıran paylaşımları ve yönettiği internet sitesinde Korkmaz’ın PR’ını yapan haberleriyle dikkat çekmişti. Ayrıca bu işadamının sık sık para aldığı iddia edilen gazeteciler arasında da adı geçiyordu. Ersoy DEDE, bir kaç yıl önce halen BAE’de bulunan yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker’e açıktan ve abartılı destek paylaşımları ile öne çıkmış bir isimdi. Bu iddialar son 1 hafta içinde yeniden dolaşıma sokulunca TRT yönetiminin Ersoy Dede’ye ekran yasağı getirdiği konuşuluyor.

 

Ersoy Dede Twitter hesabını neden kilitledi? ile ilgili etiketler Ersoy Dede TRT TRT Ana Haber sunucusu sezgin baran korkmaz twitter hesabı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.