Erkan Oğur, İbrahim Kalın'ı nasıl sattı?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erkan Oğur'un kendisi ile birlikte türkü seslendirmesi sonrası geri adım attığı açıklamalara yanıt verdi. Kalın "Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademiz ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, seslendirdiği bir türküde kendisine eşlik eden sanatçı Erkan Oğur'un yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Oğur'un yaptığı açıklamalara üzldüğünü söyldi.

İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlk iki gün Erkan Oğur Bey'i üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. 'Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin' dedim. Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün -belki yanlış hatırlayarak- söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm. Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademiz ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı."

 

"SUÇU SAZ ÇALMAKMIŞ"

Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamalarını Twitter hesabından paylaştı. Varank, Kalın'ın açıklamalarını "Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar" mesajıyla paylaştı. 

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a 'Hiç Oldum' türküsünde kopuz çalarak eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur dün yaptığı açıklamada "İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek" demişti.

Erkan Oğur, İbrahim Kalın'ı nasıl sattı? ile ilgili etiketler İbrahim Kalın Türkü erkan oğur yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.