Ergenç-Korel çiftinin yolları ayrılıyor mu?

Ünlü oyuncu Halit Ergenç önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Ergenç, eşi Bergüzar Korel'in birlikte başrolü paylaştıkları Vatanım Sensin dizisinden ayrılacağı haberlerine açıklık getirdi.

Ayaküstü soruları yanıtlayan oyuncu Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'in diziden ayrılacağı yönündeki dedikoduları yalanlayarak; ”Yok öyle bir şey. Sonuna kadar beraberiz” dedi.

 

"O HABER ASILSIZDIR"

Sözcü'nün haberine göre: Girdiği bir iş projesinde bir milyon dolar batırdığı yönündeki haberler hakkında da konuşan Ergenç “O haber asılsızdır. Bir şirket kurdum yeğenimle. O şirket devam ediyor. Birden fazla uygulama kurduk ve onlar devam ediyor. Ve artı olarak bir milyon dolar kaybetmek gerçekten ciddi bir şey. Allah korusun” ifadelerini kullandı

 

Ergenç-Korel çiftinin yolları ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Halit Ergenç Bergüzar Korel Vatanım Sensin ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.