Eren Erdem kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Eren Erdem nereli?

2023 Genel seçimlerinin ardından istifa eden CHP yönetim kadrosunda beklenen değişim en sonunda gerçekleşti. Bu çerçevede CHP'nin MYK üyeleri de belli oldu. CHP Sosyal Medya Yönetimi'nden sorumlu isim ise Eren Erdem oldu. Peki, Eren Erdem kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Eren Erdem nereli? İşte ayrıntılar...

CHP MYK üyeleri 2023 Genel seçimlerinin ardından açıklandı! Bu kapsamda, Yerel Yönetim ve CHP'nin gidişatından sorumlu yönetici ise Eren Erdem oldu. Peki, Eren Erdem kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Eren Erdem nereli? Detaylar haberimizde... 

EREN ERDEM KİMDİR?

Eren Erdem, 14 Ağustos 1986'ta Fatih, İstanbul'da doğan siyasetçidir. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde CHP çatısı altında milletvekili olarak TBMM'ye giren Eren Erdem, 2018 Haziran'da, Karşı gazetesinin baş editörü ve 2015-2018 yılları arasında CHP ana muhalefet meclis yardımcısı rolüyle ilgili olarak suçlanmıştır. Ayrıca Erdem, üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır.

Eren Erdem kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Eren Erdem nereli?

İstanbul Mahkemesi 7 Ocak 2019'da Erdem'i serbest bırakmıştır, ancak salınmasının hemen arkasından yeniden tutuklanmıştır.  İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesinin verdiği kararla 31 Ekim 2019 tarihinde tahliye olan Erdem, CHP içinde çalışmalarına geri dönmüştür. Twitter'da 'eğer Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu seçilmezse istifa edeceğim' diyen Erdem, CHP MYK'sında Sosyal Medya Yönetimi'nden sorumlu isim olarak parti içi yöneticiliğe yükselmiştir.

Eren Erdem kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Eren Erdem nereli? ile ilgili etiketler Eren Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.