Erdoğan'ın Rizeli çocuklarla diyaloğu nasıl çarpıtıldı?

Hafta sonunu Rize'de geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir açılışta küçük çocuklarla yaşadığı diyaloglar çok konuşuldu. Erdoğan'ın tatlı-sert uyarıları kimi çevrelerce amacından saptırılırken Habertürk yazarı Kübra Par o görüntülerde yadırganacak bir durum olmadığını belirtti. Par, "Örtülü bir şefkat içeriyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Rize'de Salarha Tüneli'nin açılışını çocuklarla birlikte gerçekleştirdi. Sahnede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde yer alan bir çocuk, kurdeleyi erkenden kesti. Bir süre sonra durumu fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve küçük çocuğun diyaloğu izleyenleri gülümsetti.

Ancak Cumhurbaşkanı'nın çocuklarla babacan diyaloğu kimi çevreler tarafından farklı yorumlandı.

Bu konuda bir köşe yazısı kaleme alan Habertürk yazarı Kübra Par, yaşanan olayda Rizelilerin ya da Erdoğan’a muhabbet besleyen kesimlerin yadırgayacağı bir durum olmadığına vurgu yaptı.

Kübra Par, "Aksine Erdoğan’ın ‘tatlı-sert muhafazakar baba’ figürüyle uyumlu bu davranışlar. Hatta örtülü bir şefkat de içeriyor. Pedagojik açıdan yanlış mıdır değil midir fikrim yok ama oradaki halkın şaşırdığını ya da çocukların alındığını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan'ın Rizeli çocuklarla diyaloğu nasıl çarpıtıldı? ile ilgili etiketler Çocuk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Salarha Tüneli açılış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.