Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na sert sözler! Madımakla ilgili idamını istemiyorlar mıydı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'na, "Madımak olaylarıyla alakalı, masanın etrafındakiler onun idamını istemiyor muydu? İstiyorlardı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 TV, 360 ve tv4 ortak yayınında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Helin Aslan'ın moderatörlüğünde; 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Akşam Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel ve Belkıs Kılıçkaya sorular yöneltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altılı masanın içerisinde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na tepki gösterdi.

"TEMEL BEY BU İŞİN İÇİNDE YOKTU BİLE"

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;
"Benim milletim gerçekleri bilsin. Temel Bey'in nerede durduğunu herkes bilmeyebilir. Saadet Partisi içinde ciddi sıkıntılar var. Temel Bey'in geçmişine yönelik olarak Saadet Partisi içinde görev almadan önce geçmişte gençlik kollarından partinin kurullarına varıncaya kadar görev almış birisiyim. Daha o zaman Temel Bey bu işin içinde yoktu bile. Madımak olaylarıyla ilgili masanın etrafındakiler idamını istemiyor muydu? Niçin bunlar sessiz.

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na sert sözler! Madımakla ilgili idamını istemiyorlar mıydı? ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.