Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı?

Ercan Taner'in yeni adresi belli oldu. Efsane spor yorumcusu Ercan Taner, geçtiğimiz günlerde NTV ile yollarını ayırmıştı. Taner'in yaşamı ve yeni adresinin neresi olduğu araştırılıyor. Peki Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı? Nerede çalışacak? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ercan Taner kimdir? Geçtiğimiz günlerde NTV'den ayrılan Ercan Taner'in yeni durağı belli oldu. Vatandaşlar ise Taner'in yaşamını ve hangi kanal ile anlaştığını merak ediyor. Peki Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı? Nerede çalışacak? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı?

ERCAN TANER KİMDİR?

Ercan Taner, 1964 yılında Ankara'da doğdu. Bir dönemin futbol antrenörlerinden Ziya Taner'in oğludur. 18 yaşındayken TRT'nin açtığı sınavı kazanarak, 1983 yılında spikerliğe başladı.

Lig Tv ve Show TV kanallarında görev alan Ercan Taner, Ercan Taner, 2008 yılında NTV'de kariyerine yeni bir başlangıç yapmış ve buradan da NTV Spor'a geçiş yapmıştır. NTV Spor'un kapanmasının ardından yeniden NTV'ye döndü.

1000'İN ÜZERİNDE MAÇ ANLATTI

Sesini korumak için dondurmadan uzak duran ve yayından önce soğuk su içmeyen Ercan Taner, bugüne dek aralarında boks, basketbol, voleybol, tekvando ve futbol branşlarının da olduğu toplamda 1000'in üzerinde maç anlattı.

Efsane spor yorumcusu Ercan Taner,geçtiğimiz günlerde NTV ile yollarını ayırmıştı.

Bein Sports, Ercan Taner'i kadrolarına kattığını açıkladı.Taner, o dönemdeki adıyla Lig TV'den NTV Spor'a transfer olmuştu. Böylece Ercan Taner yıllar sonra tekrar yuvaya dönmüş oldu. 

Ercan Taner de Twitter hesabından"Hepinize heyecan dolu, bol gollü maçlar diliyorum." diyerek Bein Sports'a geçişini duyurdu. 

Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı? - Resim : 2

Ercan Taner kimdir? Hangi kanal ile anlaştı? ile ilgili etiketler ercan taner kimdir kaç yaşında hangi kanal ile anlaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.