Engin Ardıç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

Türk gazeteci ve yazar Engin Ardıç hayatını kaybetti. Yapılan haberilerin ardından Ardıç'ın yaşamı, ölüm sebebi ve kaç yaşında hayatını kaybettiği büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Engin Ardıç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Sabah Gazetesi yazarlarından Engin Ardıç, Bağcılar'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ardıç'ın yaşamı ve ölüm sebebi büyük bir üzüntüyle araştırılıyor. Peki, Engin Ardıç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Ayrıntılar haberimizde... 

Engin Ardıç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü?

ENGİN ARDIÇ KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Engin Ardıç, 1 Şubat 1952 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Ardıç, Robert Koleji ve Galatasaray Lisesi'ni, ardından 1976 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyasal Bilimler Bölümü'nü bitirdi.

Engin Ardıç, mesleğe 1970 yılında, "Tiyatro '70" dergisinde başladı. Reklam yazarlığı, BBC Türkçe yayınlar servisi spikerliği, Cumhuriyet ve Politika gazetelerinde tiyatro ve edebiyat eleştirmenliği, Nokta Dergisi'nde yayın danışmanlığı, Dünya, Sabah, Star ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı, Inter Star'da yorumculuk yaptı. Elele, Tempo, Playmen dergilerinde de yazılar yazdı.

Ardıç, 24 Şubat 2008 tarihinden bugüne dek Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapıyordu.

Bir süre önce beyin kanamasınedeniyle hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki Ardıç, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

Engin Ardıç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler Engin Ardıç ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.