Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri!

 Twitter'da bir dönem şifreli paylaşımlarıyla gündeme gelen Enes Halifekan isimli hesap yeniden gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Enes Halifekan'ın kim olduğu veya hesaba yönelik detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Enes Halifekan Twitter kimdir? Gerçek hesap mı? Enes Halifekan olayı nedir? Ayrıntılar haberimizde...

2016'da Gaziantep'te gerçekleşen patlama ve Rusya Büyükelçisine yapılan saldırı, darbe girişimleri  gibi birçok önemli olaydan günler önce yaptığı şifreli paylaşımlarla dikkat çeken "Enes Halifekan" adlı Twitter hesabı yeniden gündem oldu. Bu çerçevede,  Enes Halifekan'ın kim olduğu veya hesaba yönelik detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Enes Halifekan Twitter kimdir? Gerçek hesap mı? Enes Halifekan olayı nedir? Detaylar haberimizde...

Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri!

ENES HALİFEKAN KİMDİR? 

Enes Halifekan, sosyal medya platformu olan Twitter'da şifreli paylaşımlar ile dikkat çekiyor. 2016'da Gaziantep'te gerçekleşen bombalı saldırı ve Rusya Büyükelçisine yapılan saldırıyı daha önceden Twitter hesabında şifreli bir dil ile paylaşmıştı. @cennet_dunya kullanıcı adı ile Twitter'da yer alıyor. Hesabın gerçek olup olmadığı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Hesap 2017 yılından beri kullanılmamakta.

ENES HALİFEKAN OLAYI NEDİR?

Gün yüzüne çıkan mesajlardan sonra bugün ise Twitter'da tesadüfen keşfedilen "Enes Halifekan" isminde ve @cennet_dunya rumuzlu bir hesabın paylaşımları dikkat çekti. Şubat 2016'da açılan ve 2017 yılından bu yana aktif olmayan hesabın FETÖ üyelerine ait olduğu düşünülüyor.

ENES HALİFEKAN TWEETLERİ

Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri! - Resim : 2

15 Temmuz günü saat 11.08'de yapılan bu paylaşım özellikle ilgi çekiyor.

Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri! - Resim : 3

18 Ağustos'ta atılan farklı bir mesajda ise "arkada patlama" yazıyor.

Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri! - Resim : 4

Enes Halifekan Twitter kimdir? Enes Halifekan tweetleri! ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.